Latest Proton Waja Radio Wiring Diagram Parts Of My Life...: March 2011

Latest Proton Waja Radio Wiring Diagram Parts Of My Life...: March 2011
Other posts you might like

Latest Proton Waja Radio Wiring Diagram Parts Of My Life...: March 2011 - Bengkarun stated... Salam bro,nak tanya cmne cara pasang double electricity m,leh x tunjuk cara2 pasang,klu boleh sertakan dengan foto. Salam.. Sy ada skit nk kngsi cara psang double electricity m,ringkas ja bleh pham kot, kna mula dr participant dlu wyar speaker suma msti kna cut yg tgal pkai suply 12v, acc, ground ja,, blik pda m, 1 m utk mid 1 ag utk woofer, suma msti kna wiring baru.. Cara wiring mla dri btry 12v 2 cable ke m brasingan, ground dri m bleh truh pda skrew kusyen ja, acc ke wyer faraway pda plyer, cara psang pre amp sme cam pasang plyer cme wyer acc pre m je cnect kt wyer remot pda plyer, utk wyer speaker dr m, wyer dr m trus ke speaker ja.. Sy pn x thu ape nma wyer yg cucuk 2,, ia dr plyer ke pre m ccuk je kt cd enter.. Pas 2 output rear dr pre m ke m yg pkai speaker.. Dr supwoofer pre m ke m yg pkai woofer.. Dah siap kna da yg pkar los angeles utk seting.. Lau x pndai bleh rosak pwer m & speaker @ wofer.. Slmat mncoba.. Piece,,, hhuhu. Semua radio kereta adalah stereo. Bro amik wayar kanan kuning complete tu dan ambil biru belang hitam bermakna tu jadi mono. Jika tuan guna satu speker je dan ambik set kaler je contoh kuning complete dan kuning belang hitam pun dikira mono. X reti sgt bab2 susun ayat. Hehe. Wiring diagram of toyota revo replica corolla electrical outstanding, great 1999 toyota corolla wiring diagram for alluring, repair guides wiring diagrams autozone com superb corolla diagram, photos electrical wiring diagram toyota corolla 2007 pleasant, proton wira wiring diagram 4k illumination for keep away from with corolla, assist want wiring diagram toyota country discussion board car and excellent corolla, toyota gli wiring diagram clean outstanding 2012 corolla extremely good, where am i able to find a wiring diagram or preparation to install fog inside corolla wiring diagram, wiring diagram and european control container wide variety adorable corolla, restore publications wiring diagrams autozone com nice corolla diagram, restore courses wiring diagrams autozone com vivid corolla diagram, repair courses wiring diagrams autozone com mind-blowing corolla diagram, 1995 toyota corolla wiring diagram guide authentic and 1994 remarkable, 1994 toyota corolla radio wiring diagram stereo with blueprint automobile showy, restore courses wiring diagrams autozone com noticeable corolla diagram, gallery. =buka terrible beteri terlebih dahulu sebelum memulakan penyambungan wayar supaya litar pintas tidak berlaku. Gunakan test lamp untuk menguji peralatan elektronik kereta anda kerana arus dari mentol check lamp kadang-kadang boleh melebihi 12volt dan akan merosakan peralatan elektronik yang berhampiran. ,biasanya tarik keluar saja radio tu,kalau ketat mungkin dah kene double side tape kot,memang masalah nak cabut radio yang dah kene gam ni,saya pernah kene sekali so kene tolak dari belakang perlahan-lahan sampai double side tu terbuka,proprietor tu kata untuk mengelakan radio dari dicuri,oh satu lagi gunakan satu besi nipis(biasanya ada dlm kotak radio baru)cungkil kiri dan kanan radio sehingga radio longgar ,maka mudah la anda untuk menarik keluar radio tersebut.

Related post of Latest Proton Waja Radio Wiring Diagram Parts Of My Life...: March 2011